حمل و نقل پاک

حمل و نقل پاک

حمل و نقل پاک

حمل و نقل پاک

حمل و نقل پاک

۹ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

به دلیل محدود بودن خطوط مترو و عدم تناسب آنها با جمعیت شهر تهران، واگن‌های مترو بسیار شلوغ هستند و حتی دوچرخه تاشو هم به‌سختی امکان حمل دارد.

 

تین‌نیوز | چندی پیش یک کارشناس حمل‌ونقل در مورد محدودیت استفاده از دوچرخه سنتی در مترو پیش‌بینی‌ کرد این محدودیت موجب شود مترو با استقبال زیادی از طرف دوچرخه‌سواران مواجه نشود.

به گزارش تین نیوز، سعید قصابیان به این شبکه خبری گفت: یکی از شروط استفاده از دوچرخه در مترو، تاشو بودن آن است، این در حالیست که بر خلاف بسیاری از دیگر شهرهای جهان استفاده از دوچرخه تاشو در کشور ما رایج نیست.

پس از انتشار این مطلب، برخی کارشناسان حمل‌ونقل در شبکه‌های اجتماعی به بیان دیدگاه‌های خود در این زمینه پرداختند.

آرش بختیاری گفت: همیشه از کشورهای دیگر الگو می‌گیریم و فکر می‌کنیم با تقلید می‌توانیم شبیه آنها باشیم، غافل از این‌که به همه جوانب طرح توجه کافی نکرده‌ایم. در متروی استکهلم، پاریس و ... واگن‌هایی وجود دارد که مخصوص ورود دوچرخه است اما در این واگن‌ها تمهیدات خاصی در نظر گرفته شده از جمله این‌که یک ردیف صندلی به کلی حذف شده است. بنابراین حتی استفاده از دوچرخه تاشو هم با توجه به ازدحام جمعیت مترو تهران، اشتباه است.

مهتا میرمقتدایی نیز تاکید کرد: معتقدم این کار، اقدامی خوب، ولی نیازمند پیش زمینه و تاسیسات پشتیبان است.

وی افزود: تعداد مسیرهای ویژه دوچرخه‌سواری در تهران بسیار محدود است، برای حمل دوچرخه به داخل ایستگاه باید پله برقی یا آسانسور موجود باشد که در همه ایستگاه‌ها وجود ندارد، از همه مهم‌تر این‌که به دلیل محدود بودن خطوط مترو و عدم تناسب آنها با جمعیت شهر تهران، واگن‌های مترو بسیار شلوغ هستند و حتی دوچرخه تاشو هم به‌سختی امکان حمل دارد.

وی خاطرنشان کرد: حمل دوچرخه به داخل مترو نیازمند فضای خالی و همچنین واگن‌های مجهز و متناسب با آن است که این هم فعلا وجود ندارد و در واقع شرایط فعلی مترو و همچنین امکانات دوچرخه‌سواری در شهر تهران، هنوز با این طرح هماهنگی ندارد.

محسن قلی‌زاده نیز گفت: به نظرم این طرح برای مترو تهران با این ازدحام جمعیت و شرایط الان، کلاً غلط و بهتر است استفاده از دوچرخه در سطح شهر و برای رسیدن به ایستگاه‌های مترو تسهیل شود.

به گزارش تین‌ نیوز، پیش از این سعید قصابیان در مورد شرط استفاده از دوچرخه تاشو در مترو، به این شبکه خبری گفته بود: به‌نظر می‌رسد که علت ایجاد این محدودیت عدم امکان پذیرش دوچرخه‌های سنتی در مترو است چرا که ایستگاه‌ها و واگن‌های مترو برای پذیرش دوچرخه سنتی طراحی نشده‌اند.

وی با بیان این‌که در این مورد سه راه در پیش داریم، افزوده بود: یکی از راهکارها این است که تلاش کنیم استفاده از دوچرخه تاشو را رواج دهیم، راهکار بعدی آن است که عبور دوچرخه سنتی را در مترو، تسهیل کنیم و راهکار سوم هم این است که این طرح را ببوسیم و کنار بگذاریم.

  • مدیر وبلاگ

روابط عمومی شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، به‌دنبال درج پیام مردمی در تاریخ سوم مردادماه در ستون با مردم با عنوان «واگن‌های مترو ظرفیت حمل دوچرخه را ندارند»، پاسخ داده است: «ضمن تشکر از این مسافر گرامی و همچنین سپاس از آن روزنامه وزین به‌خاطر انعکاس دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خوانندگان گرامی و ظرفیت ایجادشده جهت تعامل و پاسخگویی به شهروندان و مسافران محترم مترو، به اطلاع می‌رساندآمار و ارقام چند‌ماه گذشته نشان از استقبال دوچرخه‌سواران از واگن‌های مترو دارد و به همین منظور از سوی شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه، جزئیات سفر ترکیبی دوچرخه با مترو در ساعات مختلف روز اعلام و از ابتدای مردادماه سال‌جاری به اجرا درآمده است. هم‌اکنون براساس تمهیدات اتخاذشده ورود دوچرخه تاشو به مترو در تمام ساعت‌های هفته غیر از ساعت شلوغی، یعنی از6:30تا8 و 16تا 19 بلامانع است اما برای تردد بهتر مسافران در روزهای هفته باید از دوچرخه تاشو با ابعاد90در60 در30 استفاده شود و امکان ورود دوچرخه‌های معمولی به ایستگاه‌های خطوط مترو از ساعت 20تا پایان ساعات بهره‌برداری از مترو و نیز روزهای جمعه، ایام تعطیلات رسمی و 13روز اول فروردین مجاز است. لازم به توضیح است افرادی که با دوچرخه تاشو یا معمولی وارد ایستگاه‌های خطوط مترو می‌شوند فقط مجاز به استفاده از واگن‌هایی هستند که با آرم دوچرخه مشخص شده است».

  • مدیر وبلاگ

مرکز اطلاع‌رسانی مترو تهران اعلام کرد که با اجرای کامل طرح ورود دوچرخه به مترو که با استقبال شهروندان دوچرخه‌سوار همراه شده است در روزهای تعطیل امکان سفر ترکیبی دوچرخه‌های معمولی با مترو در ساعات غیراوج بعدازظهر روزهای معمولی (شنبه تا پنج‌شنبه) پس از ساعت ۲۰ تا پایان بهره‌برداری مترو از ابتدای مرداد سال ۹۸میسر شده است. در حال حاضر براساس تمهیدات اتخاذ شده ورود دوچرخه به مترو، در تمام روزهای هفته بلامانع است اما برای تردد بهتر مسافران در روزهای هفته باید از دوچرخه تاشو استفاده شود و امکان استفاده از دوچرخه‌های معمولی تنها در ایام تعطیلات رسمی و ۱۳ روز اول فروردین مجاز است.بر این اساس، در تمام روزهای هفته به غیر از ساعت ۶:۳۰ تا ۹:۳۰ و از ساعت ۱۶ تا ۱۹ که پیک مسافری محسوب می‌شود، دوچرخه‌سواران می‌توانند با دوچرخه‌های تاشو با ابعاد ۳۰×۶۰×۹۰ وارد شبکه مترو شوند. ورود با دوچرخه‌های معمولی به واگن نیز در روزهای جمعه و ایام تعطیل و ۱۳ روز اول فروردین مجاز است و تنها دلیل ورود دوچرخه‌های معمولی در روزهای تعطیل، خلوتی ایستگاه‌ها و قطارها است.

  • مدیر وبلاگ

ایتنا- یک کمپانی کوچک به نام گوسایکل را عرضه کرده است که یک دوچرخه برقی تاشو محسوب شده و یک دستگاه منحصر به فرد است. در ادامه تصاویر منتخبی از این محصول را مشاهده خواهید کرد.


یک کمپانی کوچک به نام گوسایکل را عرضه کرده است که یک دوچرخه ویژه الکتریکی تاشو محسوب شده و یک دستگاه منحصر به فرد است. در ادامه تصاویر منتخبی از این محصول را مشاهده خواهید کرد.
 
به گزارش ایتنا به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی engadget، زندگی در شهرهای شلوغ بسیاری از شهروندان را درگیر ترافیک روزانه می‌کند و به همین منظور رسایل نقلیه کوچک برای جابه‌جایی دو در سطح شهر بسیار مفید خواهند بود. شرکت گوسایکل برای حل این مشکل از سال 2009 میلادی دوچرخه‌های تاشو ویژه‌ای می‌سازد که به‌راحتی قابل‌حمل بوده و در همه‌جا پارک می‌شوند.
 
فرم اصلی این دوچرخه که با نام گوسایکل GX شناخته می‌شود درواقع یک میله تک است که به‌صورت مورب از بازوی حرکتی جدا شده است. عدم وجود میله افقی منتهی به زین در این دوچرخه سوارشدن را بسیار آسان می‌کند. طراحی چشم‌نواز این دوچرخه حاصل کار ده‌ساله ریچارد تورپ به‌عنوان مهندس طراح سابق اتومبیل‌های مک لارن است.

با نگاهی نزدیک‌تر به این دوچرخه متوجه وجود یک قلاب جدید در مرکز فرم دوچرخه یاد شده خواهید شد که درواقع به‌عنوان یک لولا برای خم شدن عمل می‌کند و بر اساس ادعاهای عنوان‌شده می‌تواند در کمتر از 10 ثانیه خم بشود. این دوچرخه برخلاف نسخه‌های پیشین خود نیازمند جدا شدن چرخ‌ها نیست و به‌راحتی با ضربه زدن به سوئیچ اهرم می‌توانید فرم دوچرخه را به نحوی خم‌ کنید که دو چرخ آن در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
 
دومین قلاب موجود در گوسایکل GX دسته‌های آن را به سمت پایین خم کرده و کنار چرخ جلویی قرار می‌دهد. سپس کاربر می‌تواند با نگه داشت زین به‌راحتی دوچرخه را جابه‌جا کند. سیستم طراحی گوسایکل GX بسیار هوشمندانه است اما میزان طول عمر و دوام آن هنوز بررسی نشده است. بااین‌حال سخنگوی گوسایکل اظهار کرده است که مکانیسم خم شونده این دوچرخه تحت آزمایش‌های زیادی قرار گرفته است و طول عمر آن قابل‌قبول است.
 
گوسایکل GX در خیابان مانند هر دوچرخه الکتریکی دیگری کار می‌کند. موتور 500 واتی آن حداکثر سرعت 20 مایل بر ساعت را به کاربر ارائه می‌کند. این دوچرخه دارای سه دنده دستی است که با استفاده از دسته چرخان موجود در سمت راست به‌راحتی تعویض می‌شود. این دوچرخه هم‌اکنون به قیمت 3299 دلار در دسترس است.

  • مدیر وبلاگ

نایب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: دوچرخه سواران با دوچرخه تاشو در تمام روزهای هفته و با دوچرخه های عادی فقط در روزهای تعطیل امکان تردد با مترو را دارند.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،مهندس  فرنوش نوبخت افزود: برای نخستین بار در کشور، طرح ترکیبی مترو و دوچرخه از ایستگاه متروی شهرری به اجرا در آمد بعد از گذشت چند ماه از اجرای طرح "دوچرخه سواران در مترو" شاهد استقبال خوبی از سوی شهروندان و دوچرخه سواران در مترو بودیم. 

 

 وی با اشاره به اینکه این طرح برای تشویق شهروندان به استفاده از دوچرخه، به اجرا در آمده است تصریح کرد: از این پس دوچرخه سواران درتمام روزهای هفته به غیر از ساعات 6:30 تا 9:30 صبح ها و عصر ها از ساعت16 تا 19 که پیک مسافری محسوب می شود می توانند با دوچرخه های تاشو با ابعاد30×60×90 وارد مترو شوند.  

 

نوبخت افزود: ورود با دوچرخه های معمولی نیز در روزهای جمعه و ایام تعطیل و 13 روز اول فروردین مجاز می باشد و تنها دلیل محدود کردن ورود دوچرخه های معمولی در روزهای تعطیل، خلوتی ایستگاه ها و قطارها است چرا که با توجه به حجم بالای مسافر که در طول هفته از مترو استفاده می کنند امکان ورود دوچرخه به واگن ها وجود ندارد و اگر این طرح در تمام روزهای هفته اجرا شود باعث ایجاد نارضایتی در بین شهروندان و مسافران محترم مترو می شود.

 

 وی گفت: با اجرا شدن این طرح فرصت استفاده کردن از مترو برای دوچرخه سواران محیا شد و دوچرخه سوارانی که از دوچرخه های عادی استفاده می کنند فقط مجاز به ورود به واگن هایی هستند که با برچسب هایی برروی بدنه قطار مشخص شده ولی دوچرخه سوارانی که از دوچرخه های تاشو استفاده می کنند مجاز به ورود به تمامی واگن ها هستند.  

 

مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در ادامه در خصوص دیگر الزامات حمل دوچرخه توسط مسافران در اماکن مترو افزود: سوار شدن بر روی دوچرخه در تمامی ایستگاه ها و قطارهای مترو ممنوع می باشد و مسافران دارای دوچرخه تنها مجاز به حمل در اماکن مترو می‌باشند همچنین حمل دوچرخه‌های برقـی به صورت روشـن در اماکـن متـرو و استفـاده از پـله‌های برقی و آسانسـوردر ایستگاه‌هـای متـرو جهت حمل دوچـرخه ممنـوع می‌باشد.

 

 نایب رئیس هیات مدیره شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با تاکید بر اینکه مسافران دارای دوچرخه می‌بایست توان جسمی و مهارت حمل دوچرخه از پله‌های ثابت ایستگاه را داشته باشند تصریح کرد: مسئولیت جبران خسارت وارد شده به تجهیزات ایستگاه و قطارها در مواقع حمل دوچرخه بر عهده مسافر حمل کننده دوچرخه می باشد و مسوولیت ناشی از عدم رعایت موارد ایمنی در محیط پیرامون ورودی‌های ایستگاه‌های که در تملک و حیطه مترو نیز بر عهده مسافر دوچرخه سوار است وهمچنین مسافرانی که اقدام به حمل دوچرخه توسط مترو را دارند باید مراقب برخورد دوچرخه با دیگر مسافران باشند و باعث اذیت و آزار مسافران دیگر نشوند. 

 

نوبخت با تاکید بر اینکه لباس مسافران حمل کننده دوچرخه می بایست متعارف با عرف عمومی و شرعی جامعه باشد گفت: هر مسافر مجاز به حمل تنها یک دستگاه دوچرخه می باشد و دوچرخه‌ها می‌بایست تمیز و ملحقات اضافی نداشته باشد و استقرار دوچرخه در کنار در‌های قطار و پلکان واگن‌های قطارهای دو طبقه و رها کردن دوچـرخه در ایستگاه‌ها و واگـن‌های قطار ممنوع می باشد و می بایست جهت ایمنی بیشتردوچرخه توسط صاحب آن مهار گردد. 

 

 وی خاطرنشان کرد: مسئولیــت حفاظت و نگهداری از دوچــرخه از بدو ورود به امـاکن متـرو تا خــروج از آن به عهـده مسافر حمل کننــده دوچرخه می باشد و شرکت بهـره برداری راه آهـن شهری تهران و حومه هیچ مسئولیتی در برابر صدمه دیدن و مفقود شدن دوچرخه نمی پذیرد وتمام مسئولیت‌ها به عهده شخص حمل کننده دوچرخه می‌باشد. 

 

 مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: برای اینکه حادثه و اتفاق خاصی پیش نیاید ماموران در محوطه ایستگاه ها حضور دارند مسافرانی که اقدام به حمل دوچرخه از طریق مترو می نمایند می بایست جهت حفظ ایمنی خود و دیگر مسافران، کمال همکاری و تعامل را با پرسنل ایستگاه داشته باشند.

  • مدیر وبلاگ

مشاور معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: دوچرخه‌سواران دوچرخه‌های تا‌شو در تمام ایام هفته می‌توانند از مترو استفاده کنند.

علی پیرحسین‌لو در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در‌خصوص طرح دوچرخه بی‌دود اظهار کرد: ما در طرح دوچرخه‌های بی‌دود  موفق جلو رفتیم که در آن از جیب مردم و شهرداری؛ که در واقع جیب مردم است خرج اضافه‌ای نتراشیم.

وی تصریح کرد: در مدل‌ دوچرخه اشتراکی، چه موفق و یا نا‌موفق دوچرخه خریدیم، خانه دوچرخه زدیم و در واقع هزینه کردیم تا دیگران مصرف کنند و با توجه به عدم گیرایی لازم برای مردم، طرح شکست خورد ولی در این طرح هزینه‌ای از جیب مردم پرداخت نشد و یک شرکت خصوصی آمد و امکانی را فراهم کرد.

مشاور معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران ضمن اظهار امیدواری نسبت به موفقیت این طرح افزود: با توجه به این‌که متولی این اقدام بخش خصوصی است ما در تلاش هستیم تا جایی که مخل منافع عمومی نباشد آنها را در این راستا حمایت کنیم.

پیرحسین‌لو با اشاره به این‌که بحث مربوط به دوچرخه اشتراکی نسل چهارم یا بی‌دود نیاز به اقدامات دیگری دارد، اذعان کرد: دوچرخه در تهران به دلیل شیب‌دار بودن شهر، محدودیت دسترسی در بزرگراه‌ها و به لحاظ ایمنی اصلاً نمی‌تواند به‌عنوان وسیله حمل و نقل جایگزین استفاده شود و نوعاً به‌عنوان یک وسیله مکمل برای سفرها و مسیرهای کوتاه‌ مدت و هموار می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

وی در ادامه اظهار کرد: در طرح جامع دوچرخه در تهران همه این موارد دیده شده تا مسیرها و مناطق مناسب و امکانات دسترسی‌ برای دوچرخه در سطح شهر فراهم شود.

مشاور معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در ادامه به بخشی از اقدامات شهرداری در راستای ترویج دوچرخه‌سواری اشاره کرد و گفت: مردم نباید فکر کنند که دوچرخه‌سواری یک فعالیت فانتزی است و فقط اقشار خاصی همچون طبقه مرفه و یا ورزشکاران از آن استفاده می‌کنند.

پیرحسین‌لو با بیان این‌که فرهنگ‌سازی صرفاً کار شهرداری تهران نیست به اقدام این سازمان در راه‌اندازی کمپین سه‌شنبه‌های بدون خودرو اشاره کرد که اخیراً شهردار تهران نیز به آن پیوسته است.

وی از دیگر اقدامات مهم شهرداری تهران در‌خصوص ترویج دوچرخه‌سواری در شهر را فراهم کردن مسیرهای مناسب در سطح شهر عنوان و اظهار کرد: ما مسئول خرید و فروش دوچرخه نیستیم ولی باید بتوانیم شرایط را برای شهروندان فراهم کنیم تا در صورت تمایل به استفاده از دوچرخه بتوانند از اتوبوس و یا مترو نیز استفاده کنند.

مشاور معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران ورود دوچرخه به واگن‌های مترو در روزهای جمعه و تعطیل و همچنین دوچرخه‌ تا‌شو در تمام ایام هفته را بخشی از این اقدامات دانست و گفت: در برنامه‌های ما استفاده از وسیله لنگر مانندی در جلوی اتوبوس است که دوچرخه‌سوار در صورت تمایل به استفاده از اتوبوس، دوچرخه خود را جلوی چشمان راننده گذاشته و از این وسیله نقلیه عمومی استفاده کند.

پیرحسین‌لو ماجرای پیچیده فرهنگ‌سازی در راستای ترویج دوچرخه‌سواری را ایجاد مسیر برای دوچرخه عنوان کرد و افزود: ایجاد مسیر برای دوچرخه وظیفه ما می‌باشد و در هر جای دنیا هم که به‌دنبال راه‌اندازی روش‌های هوشمند‌تر و مدرن‌تری هستند،  سعی می‌کنند کار را برای دوچرخه‌سوار و پیاده راحت‌تر و از معبر خیابانی بکاهند و این موضوع می‌تواند به استفاده صحیح‌تر از حمل و نقل عمومی و کاهش خودروهای شخصی بیانجامد.

وی در پایان تصریح کرد: ما وظیفه داریم تا به لحاظ فرهنگ‌سازی، مسیر‌سازی و بستر‌سازی شرایط لازم را برای دوچرخه‌سواری فراهم کنیم و آمادگی این را هم داریم تا هر کسی از جمله استارت‌آپ‌ها که بخواهند در راستای ترویج دوچرخه‌سواری در بین مردم اقدامی انجام دهد شرایط قانونی را برایشان فراهم کنیم.

 منبع : http://ana.ir/i/344142

  • مدیر وبلاگ

استادیار گروه برق دانشگاه کردستان در جریان بازدید وزیر علوم از پروژه های تحقیقاتی و آموزشی دانشگاه کردستان در رابطه با طرح حمل و نقل سبز گفت: این طرح در راستای حرکت به سمت دانشگاه سبز است و در آن سعی شده از دوچرخه برقی استفاده شود. با اجرای این طرح عبور و مرور در دانشگاه بر اساس دو چرخه های هوشمند پیش خواهد رفت و فرهنگ استفاده از دوچرخه های هوشمند نه تنها در دانشگاه بلکه در سطح شهر نیز فراهم می شود.

به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، وزیر علوم در ادامه بازدیدهای خود از پروژه های دانشگاه کردستان از طرح حمل و نقل سبز بازدید کرد.

فرزاد حسین پناهی، استادیار گروه برق دانشگاه کردستان در این بازدید در رابطه با طرح حمل و نقل سبز گفت: این طرح در راستای حرکت به سمت دانشگاه سبز است و در آن سعی شده از دوچرخه پدالی، هیبریدی و برقی استفاده شود.
وی افزود: با اجرای این طرح عبور و مرور در دانشگاه بر اساس دو چرخه های هوشمند پیش خواهد رفت و فرهنگ استفاده از دوچرخه های هوشمند نه تنها در دانشگاه بلکه در سطح شهر نیز فراهم می شود.
حسین پناهی با بیان اینکه دانشگاه کردستان با اجرای این طرح می تواند در پیاده کردن مدل حمل و نقل سبز در غرب کشر پیشگام باشد افزود: شورای شهر و دانشگاه کردستان تا کنون از این طرح حمایت های خوبی کرده اند و پیش بینی می شود بتوانیم این طرح را تا اول مهر در دانشگاه اجرایی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در صورت تامین اعتبار نیز این طرح در سطح شهر سنندح هم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

همچنین در ادامه این بازدیدها، پروژه زمین ورزشی روباز خوابگاه خواهران دانشگاه کردستان به متراژ هزار و 155 متر و با اعتبار 21 میلیارد و 500 میلیون ریال مورد بازدید قرار گرفت که این پروژه قرار است در سال 98 خاتمه یابد.

در ادامه بازدیدهای وزیر علوم، پروژه خط انتقال آب جهت فضای سبز از رودخانه قشلاق به داخل دانشگاه کردستان در راستای مدیریت سبز نیز کلنگ زنی شد.

این پروژه به متراژ 8 هزار متر و با اعتبار 40 میلیارد ریال در سال 98 شروع و پیش بینی می‌شود تا سال 1398 خاتمه یابد.

پروژه احداث خوابگاه دانشجویی پسران ویژه دانشجویان بین‌الملل نیز امروز با حضور وزیر کلنگ‌زنی شد.

این خوابگاه در 3 هزار و 154 متر با 74 اتاق و ظرفیت 222 نفر و با اعتبار 80 میلیارد ریال در سال 98 آغاز و پیش بینی می‌شود تا سال 1400 پایان یابد.

همچنین در ادامه بازدیدهای وزیر از پروژه‌های دانشگاه کردستان، از روند ساخت مجسمه مولانا نیز بازدید به عمل آمد که توسط هادی ضیاالدینی در حال ساخت است و با پایان آن در محوطه دانشگاه نصب خواهد شد.

  • مدیر وبلاگ

هارلی دیویدسون از یک دوچرخه‌ برقی مخصوص کودکان ۳ تا ۷ ساله رونمایی کرد که تنها ۶۴۹ دلار قیمت دارد. 

در ماه‌های گذشته هارلی دیویدسون تصمیم گرفت که مدل‌های برقی بیشتری را روی خط تولید خود قرار دهد. تعداد این مدل‌ها حالا به ۳ عدد رسیده است که هر یک برای گروه سنی متفاوتی طراحی شده‌اند. مدل‌های الکتریکی هارلی دیویدسون شامل LiveWire، IRONe12 و IRONe16 هستند. این موتورسیکلت‌ساز مشهور در جدیدترین حرکت خود، اقدام به رونمایی از دو دوچرخه‌ی الکتریکی کرده است. این دوچرخه‌ها مخصوص کودکان با سن بین ۳ تا ۷ سال طراحی شده‌اند. 

هارلی دیویدسون اوایل ماه جاری از این دو محصول الکتریکی در مسابقات X Game Minneapolis رونمایی کرد تا نسل جوان را به سمت خود جلب کند. هر دو مدل در اصل دوچرخه‌های پدالی هستند که به یک باتری لیتیوم‌ یون مجهز شده‌اند. فرم جعبه‌مانندی که در پشت چرخ‌های جلو و جلوی رکاب‌ها دیده می‌شود، محل قرارگیری باتری است. این باتری ۲ آمپر ساعتی به‌نحوی طراحی شده است که بتوان آن را در ۳۰ تا ۳۶ دقیقه شارژ کرد. 

هر یک از این دوچرخه‌ها دارای سه حالت سواری آموزشی، استاندارد و پیشرفته هستند. حداکثر سرعت در حالت آموزشی به ۸ کیلومتر بر ساعت محدود می‌شود. در حالت استاندارد این حداکثر سرعت به ۱۱ کیلومتر بر ساعت و در حالت پیشرفته نیز به ۱۴ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. برای مدل IRONe16، حالت‌های استاندارد و پیشرفته محدودیت سرعتی معادل ۱۲ و ۱۷ کیلومتر بر ساعت دارند. در ساخت شاسی این دو مدل از آلومینیوم استفاده شده تا وزن پایینی داشته باشند؛ به همین خاطر، وزن مدل IRONe12 تنها ۷.۷ کیلوگرم و وزن مدل IRONe16 نیز تنها ۸.۶ کیلوگرم است.

مدل IRONe12 برای کودکان با سن ۳ تا ۵ سال طراحی شده و ارتفاع زین آن ۳۳ سانتی‌متر است. مدل IRONe16 هم به چرخ‌های ۱۶ اینچی مجهز بوده و برای کودکان بین ۵ تا ۷ ساله طراحی شده است.

هارلی دیویدسون قیمت پایه‌ی این مدل‌ها را ۶۴۹ دلار برای مدل IRONe12 و ۶۹۹ دلار برای مدل IRONe16 اعلام کرده است.

  • مدیر وبلاگ

به نقل از دنرو به گزارش افتصاد آنلاین ، شرکت شهروند از مجموعه های زیر نظر شهرداری تهران در راستای برنامه های زیست محیطی خود،اولین نمونه دستگاه بازیافت بطری های نوشیدنی (RVM) رادر فروشگاه شهروند بهرود به بهره برداری رسانده است.

به گزارش اقتصادآنلاین، شهروند در دوره جدید مدیریت شهری همواره جزء اولین شرکت‌هایی بوده که آخرین دستاوردهای صنعت خرده فروشی را برای خدمات دهی مطلوب به شهروندان به کار بسته و با بهره گیری از فناوری‌های روز دنیا در صدد است شکل تازه ای از یک فروشگاه زنجیره ای مدرن و نوین را به شهروندان معرفی کند.

بر همین اساس شهروند در جدیدترین طرح نوین سازی فروشگاه های خود اقدام به راه اندازی دستگاه‌های خود دریافت بطری (RVM) نموده است. این دستگاه ها قابلیت جمع آوری انواع بطری‌های پلاستیکی و فلزی را دارد و در ازای هر بطری برگه‌ای به شهروندان جهت شرکت در قرعه کشی ماهانه یک دوچرخه برقی می‌دهد.

  • مدیر وبلاگ